D&D interieur

TIJDLOOS WONEN

Veerle De Vos

VROLIJKE KUNST

Denis De Gloire

COLOR CONSTRUCTOR

"It's all about harmony"

Vader Didier en dochter Delphine zijn het kloppend hart achter deze mooie interieurzaak gelegen te Eeklo.

U kan bij hen terecht voor unieke zetels op maat van eigen ontwerp, door henzelf geproduceerd in leder of stof. Met daarnaast een ruim aanbod aan tafels en stoelen, bijpassend meubilair, tapijten op maat en raamdecoratie stellen zij telkens een uniek totaalinterieur voor u samen. Ook bedden en het inrichten van uw slaapkamer behoort tot de mogelijkheden.

Maatwerk, persoonlijke begeleiding en passie voor totaalinterieur zijn de 3 belangrijkste eigenschappen die je zal terugvinden bij Didier en Delphine. Voeg daar nog eens een grote belangstelling voor kunst aan toe en zo werd het evenement Interior plus Art geboren. 

Gebeten door de microbe "it's all about harmony" tonen zij jullie graag hoe groot de meerwaarde van kunst kan zijn in uw interieur.

Wij willen graag met u uw interieur bespreken en u een voorstel maken van a tot z, kunst inclusief, want wij geloven in een statement of art!

"Kunst met een glimlach"

Veerle De Vos, is een Belgische kunstenares, geboren in Avelgem in 1962. Na een bachelor in de psychologie en een carrière in het onderwijs en de bank- en verzekeringswereld, maakte Veerle een ommekeer in haar leven. Dit na een ernstige val van haar fiets: ze werd beeldend kunstenaar. 

Veerle De Vos haar missie: beelden die spontaan een glimlach op je gezicht toveren. De 'dikke, vrolijke madammen' zijn hiervan haar handelsmerk.

Gezellig, kleurrijk en bovenal aanstekelijk vrolijk: de beelden van Veerle De Vos hebben een unieke stijl en een bijzondere uitstraling. Instant happiness is dan ook waar de beeldende kunstenares voluit voor gaat. "Ik wil mensen doen glimlachen met mijn werk. Het leven is al serieus genoeg", vindt Veerle.

Van haar befaamde 'dikke madammen' tot 'de duikster' of 'het mannetje met de verrekijker': allemaal stralen ze dezelfde happy sfeer uit. "Mijn beelden voelen zich perfect thuis aan de rand van een zwembad of in het groen, maar evengoed vind je werken die binnen de juiste toon zetten."

"Na een periode van lockdowns hebben mensen meer nood aan vrolijkheid. In de strakke interieurs en tuinen die vandaag populair zijn, brengen mijn beelden een vleugje kleur." 

Ongrijpbaar, onorthodox en explosief"

Denis de Gloire, is geboren in Waregem in 1959 en groeide op tussen de verfpotten. Zijn ouders hadden een schilderswinkel en zijn vader verdiende de kost als huisschilder. 

Denis weet wat actie is, in een vorig leven was hij bokser. In het zog van Jackson Pollock is hij de kunstenaar, de action painter die houdt van het gevecht met materialen. 

Tegelijk zoekt hij telkens het echte leven op, doordrongen van een onvervalste 'joie de vivre'. Als authentieke Bourgondiër - levenskunstenaar ook - vertaalt hij die vreugde en energie in expressieve doeken en sculpturen.

Zijn werk zagen we al in New York, Amsterdam, Moskou, Parijs, Monaco en Sint-Petersburg.

"Na 20 jaar is er een soort "verworvenheid" die er voor zorgt dat de verf op de juiste manier, op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid en in de juiste kleur op zijn plaats ligt. 

Een "rangschikking der vlekken" als het ware."