D&D interieur

TIJDLOOS WONEN

Veerle De Vos

DE VROLIJKE KUNST

Denis De Gloire

COLOR CONSTRUCTOR

"It's all about harmony"

Vader Didier en dochter Delphine zijn het kloppend hart achter deze mooie interieurzaak gelegen te Eeklo.

U kan bij hen terecht voor unieke zetels op maat van eigen ontwerp, door henzelf geproduceerd in leder of stof. Met daarnaast een ruim aanbod aan tafels en stoelen, bijpassend meubilair, tapijten op maat en raamdecoratie stellen zij telkens een uniek totaalinterieur voor u samen. Ook bedden en het inrichten van uw slaapkamer behoort tot de mogelijkheden.

Maatwerk, persoonlijke begeleiding en passie voor totaal interieur zijn de 3 belangrijkste eigenschappen die je zal terugvinden bij Didier en Delphine. Voeg daar nog eens een grote belangstelling voor kunst aan toe en zo werd het evenement Interior plus Art geboren. Gebeten door de microbe "it's all about harmony" tonen zij jullie graag hoe groot de meerwaarde van kunst kan zijn in uw interieur.

Wij willen graag met u uw interieur bespreken en u een voorstel maken van a tot z, kunst inclusief, want wij geloven in een statement of art!

"Kunst met een glimlach"

Ik noem mezelf graag een 'wereldburger'; ik reis veel en heb vele jaren in het buitenland gewoond, ik heb schoonheid gezien maar ook lelijkheid. Net als vele anderen ben ik altijd op zoek naar 'het perfecte plaatje'. Maar wat is dat nu precies 'het perfecte plaatje'?

Ik heb het gehad met postkaartachtige uitzichten met blauwe luchten en mooie stadsgezichten, en ik richt me nu op onvolkomenheden. De niet zo mooie wereld, de niet zo perfecte modellen, en de donkere luchten of het weer dat iedereen mijdt, worden mijn hoofdonderwerpen.

Ik zoek naar alles wat opvalt, niet door zijn schoonheid, en probeer het om te vormen tot iets dat in het oog springt. Ik ben pas blij als mensen de perfecte imperfectie die ik in mijn werk centraal stel ook echt mooi vinden.

Ik gebruik allerlei technieken die een schilder zou gebruiken, mijn doel is om schoonheid te brengen, niet de werkelijkheid. 

Mijn werk is kunst. 

"Ik ben geen kunstenaar. Ik maak schilderijen".

Anders dan het cynisme dat een liefdeloze onthouding is, getuigt het werk van Demunter een liefdevolle omhelzing van alles wat is. Alles kan en wordt alleen maar echter en reëler. Soms komt het beangstigend over, maar het blijft tegelijkertijd uitnodigend. Anders dan het denken dat verdeelt en heerst, dat identificeert en etiketten kleeft, gaat de creativiteit van Lieven voor de complexiteit van het leven, als een groter geheel waarvan de scherpe begrenzingen vervloeien. Het is een aangrijpende aanwezigheid, een ritmiek, een herhaling van mensen en dieren die overgave suggereert en een punt bereikt waarop de extase van het bestaan duidelijk wordt. 

Lieven zegt zelf: "Zien, proberen te begrijpen, een voortdurende nieuwsgierigheid, herscheppen en bewerken, dit zijn mijn creaties, die op zich niet belangrijk zijn, die geen einddoel vormen, maar enkel stopplaatsen zijn die mij verder op weg helpen: een zoektocht zonder einde."