ONZE PARTNERS

Voor deze grandioze tentoonstelling bedanken we deze partners voor hun inbreng.

Zij zetten hun beste beentje voor om deze klantendagen voor u onvergetelijk te maken.

Al vijf generaties lang is Van den bussche & Zonen uw adres voor kwalitatieve wijnen.

Met meer dan 1000 wijnen in ons assortiment hebben we ongetwijfeld voor ieder wat wils. Een voeling met eersteklas sterke dranken zit in onze genen. Wijnhandel Van den bussche bestaat al sinds 1870 en wij kunnen terugblikken op vijf generaties ervaring. Wij zorgen altijd voor een uitstekende service en bieden u uitsluitend kwaliteitsvolle dranken aan.

"Eenvoud uit de natuur" onze waarde

Stokerij Eenvoud gevestigd in Zelzate, in de Provincie Oost- Vlaanderen, is top in het vervaardigen van distillaten uit granen en fruit.

De granen die worden gebruikt, worden ambachtelijk gemalen in de molens van Ertvelde en Pouke, allebei gelegen in het prachtige Meetjesland.

Het Meetjesland heeft naast zijn talrijke kreken, prachtige natuurgebieden en landbouw zelfs wijnbouw. De vruchten en granen van deze akkers zijn van topkwaliteit en hebben veel te bieden aan onze stokerij. Consumenten kiezen vaak met hun ogen en vergeten dat hun eisen hierdoor een nadeel zijn voor onze Belgische producten. Hierdoor hebben de meesten nooit gezien wat deze streek en het naburige Waasland kunnen bieden op vlak van distillaten.

Eenvoud uit de natuur en duurzaamheid gaan hand in hand. Daarom kiest Stokerij-Eenvoud bewust voor producten van eigen bodem, onze Belgische trots.

Onze stokerij wil terug naar de oorsprong en bewust kiezen voor producten die lokaal geteeld en verwerkt worden. Als het in Frankrijk en de rest van de wereld een traditie is om een eau de vie van peren, appels, pruimen of andere vruchten te drinken als digestief, waar zijn wij dan gebleven met onze bourgondische gedachten? Op geen enkele dessertkaart is een eau de vie te vinden, behalve in de gastronomische restaurants.

Stokerij-Eenvoud wil daar verandering in brengen. Ons doel is de natuur van onze streek alle eer aan te doen in de creatie van onze distillaten. Wie ze geproefd heeft zal verbaasd maar trots zeggen dat dit uit onze streek komt, want in ieder van ons zit wat chauvinisme!

Wij zijn fier om te mogen samenwerken met onze landbouwers, fruitbouwers en molenaars op plaatsen waar ambachten samenkomen.

Samengevat: "Proef onze streek en geniet"!